Voordelig naar Menorca in Spanje – vlieg met Transavia

Voordelig naar Menorca in Spanje – vlieg met Transavia vanaf € 35,-

In Menorca doorkruis je glooiende heuvels en groene velden en ontdek je de levendige dorpjes zelf.
Ook kun je er een duik nemen in het felblauwe water naar koraalriffen dus in Menorca kun je een fantastische vakantie beleven.

In het meest oostelijke puntje van Spanje ligt het heerlijke eiland Menorca, wat is uitgeroepen tot UNESCO World Biosphere Reserve. De natuur is hier zo adembenemend mooi en in het groene noorden wandel je zo door de heuvelachtige en beboste maar ongerepte natuur. Aan de zuidkust kun je ook bijzondere flora en fauna ontdekken maar dan tussen de fjorden en kloven. De berg Monte Toro geeft je vanaf 357 meter hoogte een fantastisch uitzicht dat je nooit meer zult vergeten.

Met een kustlijn van 216 kilometer lang is Menorca ideaal voor strandliefhebbers en liefhebbers van groenblauw water. Vergeet naast de natuur ook Menorca’s historische hoofdstad Mahon niet want hier vindt je prachtige oude monumenten. Tevens een 5 kilometer lange haven en sfeervolle terrassen zijn enkele hoogtepunten in deze geweldige stad.

In het vissersdorpje Binibeca Vell kun je urenlang slenteren door de smalle steegjes, gangetjes en vele tunnels.

In Menorca is er geen tijdsverschil met Nederland en betalen doe je met de Euro (EUR).
De vlucht naar Menorca duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten. Soms is je heenvlucht of terugvlucht korter door de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Bekijk hier alle vliegtickets van en naar Spanje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie