Vlieg voordelig naar Fuerteventura Spanje met Transavia

Vlieg voordelig naar Fuerteventura Spanje met Transavia vanaf € 39,-

Voor hagelwitte stranden die langzaam aflopen in azuurblauw water hoef je echt niet naar de andere kant van de wereld te vliegen want Fuerteventura heeft dat ook.

Het is precies waarom zoveel mensen naar Spanje vliegen: wuivende palmbomen, brede witte stranden en helderblauw water. Dit Canarische eiland is niet alleen de perfecte bestemming voor een uiterst ontspannen zonvakantie, maar is ook dé plek voor watersportliefhebbers. Na een heerlijk dagje dobberen in het water schuif je ’s avonds aan in één van de overheerlijke visrestaurant met uitzicht over: het strand.

De beste tijd om naar Fuerteventura te vliegen
Met een verkoelend zeewindje is het in de zomermaanden met een graad of 25 à 30 heerlijk vertoeven op dit Spaanse eiland. Ook ’s winters vliegen veel mensen naar Fuerteventura. Terecht, want de temperatuur zakt dan nauwelijks onder de 20 graden. Wat het hele jaar door leuk is om te doen, is een boottocht van Corralejo naar Isla de Los Lobos. De boten ‘El Majorero’ en ‘Isla de Lobos’ hebben een glazen bodem. Dankzij het heldere water, heb je een prachtig zicht op het Spaanse onderwaterleven.

In Fuerteventura is het één uur vroeger dan in Nederland en in Spanje betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar Fuerteventura duurt ongeveer 4 uur en 45 minuten. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Bekijk hier alle vliegtickets van en naar Spanje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie