Vlieg naar Lanzarote in Spanje met Transavia

Vlieg naar Lanzarote in Spanje met Transavia vanaf € 35,-

Hagelwitte stranden, het mooie groene noorden en een spectaculair vulkanisch landschap; Lanzarote is een eiland als geen ander.

Lanzarote heeft iets magisch. De kern van dit mooie eiland bestaat uit vulkanisch maanlandschap, waardoor het soms lijkt alsof je je op een andere planeet begeeft. Een absolute aanrader is dan ook het Timanfaya National Park, dat door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is gezet. Honderden jaren geleden verwoestten meer dan 100 vulkanen dit deel van het eiland, dat nu bekend staat als Montañas del Fuego (de Vuurbergen). Voor de mooiste stranden zak je af naar het zuidelijke deel van het eiland. De naam zegt genoeg, want Playa Blanca heeft prachtige hagelwitte stranden en prachtig helder water. Lees meer over de leukste bezienswaardigheden van Lanzarote.

Wanneer vlieg jij naar Lanzarote?
Met 3000 zonne-uren per jaar is er geen enkele plek in Europa waar je meer zon vindt dan op de Canarische Eilanden. Er wordt wel eens gezegd dat het hier altijd lente is. Een warme Spaanse lente welteverstaan, want de temperatuur in de winter ligt alsnog rond de 20 graden. ’s Zomers, wanneer het maximaal een graad of 30 wordt, koel je in Lanzarote heerlijk af onder het genot van een glaasje ijskoude sangria, een van de meest bekende dranken uit Spanje. Natuurlijk terwijl je heerlijk aan het pootje baden bent in de Atlantische Oceaan. Heb jij je vliegtickets naar Lanzarote al geboekt?

In Lanzarote is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
In Spanje betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar Lanzarote duurt ongeveer 4.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Bekijk hier alle vliegtickets van en naar Spanje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie