Vlieg naar La Palma – Spanje met Transavia

Vlieg naar La Palma – Spanje met Transavia vanaf € 49,-

Vlieg naar ‘La Isla Bonita’, zoals het lieflijke La Palma bekend staat. Het is zonder twijfel één van de groenste en mooiste eilanden die Spanje rijk is.

La Palma is een opmerkelijke schoonheid. Haar stranden liggen tegen een schitterend panorama van bergen, bossen en vulkanisch gebied. Over het hele eiland ligt een natuurlijk gevormd wandelpad, zodat je optimaal kunt genieten van de mooie flora en fauna. Maak een wandeling door de laurierbossen of Canarische dennenbossen, afgewisseld door de mooiste inheems planten, zoals de beroemde drakenbloedboom. Wist je dat La Palma bekend staat om zijn schone en heldere lucht? Met een beetje geluk bewonder je tijdens de zwoele zomeravonden een enorme sterrenpracht. Lees hier meer over de leukste bezienswaardigheden van La Palma.

De beste tijd om naar La Palma te vliegen
In de zomermaanden tikt de thermometer in La Palma regelmatig de 30 graden aan, zoals in meer steden in Spanje. Het verkoelende zeewindje (én dat ijskoude glaasje Sangria) zorgen ervoor dat het hier zomers altijd heerlijk vertoeven is. Ook ’s winters vliegen veel mensen naar La Palma. Niet meer dan logisch, want met een gemiddelde temperatuur van 21 graden in de wintermaanden is het hier fantástico.

In La Palma is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
In Spanje betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar La Palma duurt ongeveer 4.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Bekijk hier alle vliegtickets van en naar Spanje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie