Acties kortingen en bonussen bij RIU

RIU Class Hotels

Bekijk hier de acties, kortingen en bonussen voor uw verblijf bij een RIU Class Hotel

Black Friday! Profiteer van de beste aanbiedingen en geniet van een strandvakantie of een stedentrip met een exclusieve korting tot 30% op riu.com. Ontspan je op onze meest paradijselijke strandbestemmingen met 24-uurs-All-Inclusiveservice of bezoek ongelooflijke steden met RIU Plaza. Aanbieding beschikbaar tot 2/12. Laat deze kans niet lopen!

Ontdek de smaken van de wereld met RIU! Doe mee aan de verloting op Facebook en krijg de Kalender 2023 van Riu Class en leer de typische gerechten van onze bestemmingen kennen. Wacht niet te lang! Wees een van de eersten met het beantwoorden van de vraag en ontvang onze kalender. Riu Class doet bovendien 100 punten cadeau aan alle deelnemers.

Geniet altijd van uw vakantie met Riu Class! Maak gebruik van alle voordelen die u als lid hebt en profiteer ervan in alle hotels RIU van het strand of de stad. Ontdek hier de voordelen, waarvan u waar en wanneer u maar wilt kunt profiteren!

Oh, wat zijn we blij! 2022 is een zeer speciaal jaar voor Riu Class, aangezien we 25 jaar bestaan! Klanten zoals u zijn het belangrijkst voor ons en daarom verloten we 15 verblijven van 2 nachten voor twee personen in een van onze hotels naar keuze.

Zoveel jaar moet worden gevierd met een groot feest. Doe mee en vier onze 25e verjaardag!

Verrassing! Om te vieren dat u Riu Class-lid bent, hebben we 1.000 punten op uw account gestort. Profiteer van een exclusieve korting tot 10% extra* op riu.com. Profiteer van deze promotie en voeg hem samen met andere geldige aanbiedingen om te genieten van de beste stranden en steden. Ga naar uw account en wissel uw punten vóór 24/10 in!

Profiteer van de persoonlijke aanbiedingen van Riu Class! Log in op uw account en reserveer uw favoriete hotel met 15% korting met de PROMOCODE 15RC en geniet van de meest paradijselijk bestemmingen en de meest emblematische steden met exclusieve voordelen. Slechts tot 26/09!

De herfst komt weer naar de stad! Krijg tot 20% korting* op stedentrips naar stadshotels van RIU Plaza in de meest fascinerende steden ter wereld. Ontdek de prachtige herfstkleuren die tot leven komen in de straten van New York, Berlijn, Madrid, Dublin… Kies uw bestemming en geniet! Alleen tot 18/9!

Ontvlucht de kou en geniet van de herfst op de Canarische eilanden met RIU met een korting tot 15%*. Reserveer vroegtijdig en profiteer van de beste aanbiedingen op riu.com. Kies uw eiland!

Vertrek naar uw favoriete stad! Geniet van het gemak en de uitstekende locatie van de stedelijke hotels RIU PLAZA met tot 20% exclusieve korting* op riu.com. Profiteer er van en reserveer vóór 21 mei voor stedelijke TOP-bestemmingen!

Verrassing! We storten 1000 extra punten op uw Riu Class-account die kunnen oplopen tot 10% exclusieve extra korting*. Geniet van deze korting in onze hotels op de beste strandbestemmingen en in de meest ongelooflijke steden. Profiteer en wissel uw punten voor 24/05 in!

Het is Flash Sale! Reserveer uw volgende vakantie met 10% extra en exclusieve korting* op riu.com met de promocode RIU10. Geniet van een authentieke ontspanning op de beste strandbestemmingen of verblijf in de meest ongelooflijke steden in onze stadshotels Riu Plaza. Aanbieding beschikbaar tot slechts 28/04. Mis hem niet!

Riu Class wil er op deze speciale dag graag bij zijn. Daarom stuurt ons team je een toost op je verjaardag. En zo herinneren we je eraan en laten we je voelen dat we weer samen kunnen zijn. En omdat er bij verjaardagen cadeaus horen, geven wij je 10% korting. Je hoeft alleen maar te kiezen waar je volgende reis naartoe gaat en de promocode VERJAAR21 toe te passen.

Profiteer van de persoonlijke aanbiedingen van Riu Class! Log in op uw account en reserveer uw favoriete hotel met 15% korting met de promocode 15RC en geniet van de meest paradijselijk bestemmingen en de meest emblematische steden met exclusieve voordelen.

Geen zorgen! Bij Riu Class zorgen we ervoor dat alles zo simpel mogelijk is. Daarom kunt u uw verblijf aan onze hotels registreren op het moment dat u het best uitkomt. Precies: als u in een van onze hotels heeft overnacht ontvangt u punten en… die kunt u gebruiken bij uw volgende reserveringen!

U hoeft zich alleen maar zorgen te maken over de bestemming van uw reis!

Het zijn weer de RIUDAYS met de beste strand- of stedenbestemmingen voor de beste prijs! Reserveer op riu.com en profiteer van een extra en exclusieve korting van 10%* met de promotiecode RIUDAYS en geniet van een perfecte vakantie!

3, 2, 1… Het is weer Black Friday! Profiteer van exclusieve korting tot 30% op riu.com en reserveer uw favoriete hotel voor de beste prijs. Strand of stad? Kies uw bestemming en profiteer van de beste aanbiedingen tot 2/12! Mis het niet!

Wist u dat veel van onze hotels over de hele wereld zich in de omgeving van prachtige natuurparken bevinden? We nodigen u uit om deel te nemen aan onze Kras en Win-wedstrijd waarmee u een van onze kalenders voor 2022 kunt winnen en kunt kennismaken met deze natuurparken.

Er worden willekeurig 5000 kalenders weggegeven en de winnaars ontvangen een kalender voor 2022 op hun geregistreerde adres, mits deze correct is. Elke Riu Class-account kan slechts 1 kalender ontvangen. De Riu Class-accounts moeten actief zijn, een geldig postadres bevatten en de optie voor het ontvangen van commerciële communicatie geaccepteerd hebben. Degenen die geen kalender winnen, ontvangen 100 punten op hun account. De bases voor de loterij kunt u hier bekijken.

Dit geschenk is voor u! Het verheugt ons dat u deel uitmaakt van de Riu Class-familie en als blijk van onze waardering van uw loyaliteit, storten we 1000 extra punten op uw account, wat overeenkomt met een korting tot 10%*. U kunt deze korting gebruiken in uw favoriete hotel. Profiteer van alle voordelen van uw lidmaatschap!

Bij Riu Class willen we u herinneren aan alle exclusieve voordelen die u heeft omdat u deel uitmaakt van ons programma. We hopen dat u een unieke ervaring heeft tijdens uw volgende vakantie en dat u profiteert van deze en vele anderen voordelen:

GRATIS TRANSFER
op geselecteerde bestemmingen

GRATIS WIFI-VERBINDING
voor een extra apparaat

MASSAGE VOOR TWEE
in geselecteerde hotels

TOEGANG TOT VIP-RUIMTES
op geselecteerde luchthavens

VERJAARDAGSCADEAU
Speciale korting

EXCLUSIEF TARIEF
in Plaza hotels

VERZAMEL PUNTEN
bij elk verblijf

PRE-CHECK-IN
online

Online inchecken
Registreer uw reserveringsgegevens vóór uw aankomst en voorkom wachten in het hotel

Ontdek onze app
Houd hem gedurende uw hele RIU-ervaring bij u. Hij zit vol voordelen!

Op alle reserveringen die in het privé-gedeelte van www.riuclass.com of via het Call Center worden gemaakt tussen 14 en 20 september 2021, geldt een extra korting van 15%. Actie geldig voor verblijven tussen 14 september 2021 en 30 april 2022. Korting alleen geldig voor leden van RIU CLASS, die de promocode 15RC invullen tijdens het reserveren. Bij deze actie zijn de bestemming Bulgarije en het hotel Riu Garoe niet inbegrepen. Afhankelijk van beschikbaarheid. De promocode wordt alleen toegepast op nieuwe reserveringen. Wijzigingen van reserveringen binnen deze actie die worden toegepast na de genoemde periode annuleren de korting. Er is slechts één promocode per reservering toegestaan.

Kies voor de Canarische eilanden als veilige bestemming en geniet weer van eens strandvakantie! Profiteer van onze aanbiedingen en reserveer nu het RIU-hotel waar u het meest zin in heeft.

We zijn blij met u als lid van Riu Class! En dat vieren we door 1000 punten op uw account bij te schrijven, die gelijk staan een extra korting tot 10%* voor uw volgende vakantie! Wissel ze voor 20/05 in en tel deze korting op bij andere geldige aanbiedingen!

De 1000 punten die op uw account zijn bijgeschreven als TEGOED AAN EXCLUSIEVE PUNTEN zijn geldig voor reserveringen die tussen 06/05 en 20/05/2021 worden gemaakt in het privégedeelte van riuclass.com of via het Call Center. De gebruikte punten voor WRC-reserveringen worden vervolgens definitieve punten en worden opgeteld bij het puntenaantal op het account, met een maximum van 1000. De inwisseling van de punten is variabel. Het gebruik van de 1000 punten is afhankelijk van de beschikbaarheid. De niet-gebruikte punten blijven provisionele punten en worden nooit opgeteld bij het beschikbare puntenaantal van de account als de geldigheid van deze punten is verlopen. RIU kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten of onvolledige informatie in deze publicatie. Exclusieve aanbieding voor actieve Riu Class-accounts.

Bron: RIU Class (nieuwsbrief) – Bekijk alle RIU vakantie hotels bij Tui.nl

Deel dit bericht:

Plaats een reactie