8 daagse autovakantie naar PortAventura Hotel Gold River in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar PortAventura Hotel Gold River in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Oktober 2022)

Gelegen net buiten Salou, vind je het het 4-sterren PortAventura Hotel Gold River dat geïnspireerd is door het wilde westen en de goudkoorts. Dit fantastische themahotel is perfect voor de hele familie. Je hebt gratis toegang to het PortAventura themapark met allerlei gave achtbanen en spetterende shows en kun je in het hotel genieten van volop waterpret dankzij de 3 zwembaden in rivier stijl. Voor de racemonsters is racen in Ferrari Land het perfecte dagje uit. En op ongeveer 10 minuten rijden van het hotel ligt het fijne strand van Salou, ideaal voor een lekker stranddagje! Dat wordt een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Ga jij mee op avontuur naar PortAventura Gold River?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
PortAventura Hotel Gold River
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie