8 daagse vliegvakantie naar Safari in calella, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Safari in calella, spanje – Costa Brava

(Update Juli 2022)

Appartementencomplex Safari is gelegen in het centrum van Calella, omringd door vele leuke winkels, restaurants en gezellige bars! Voor een dag op het strand hoef je slechts 500 meter te lopen. Bovendien is er een klein zwembad bij het complex dat voor verkoeling zorgt op hete dagen. Safari is ideaal voor een heerlijke zonvakantie aan de Costa Brava!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Calella
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Safari
Soort: Aparthotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 2

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar CalellaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie