3 daagse stedentrip naar Oriente Atiram in barcelona, spanje – Prijsvrij

3 daagse stedentrip naar Oriente Atiram in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Oriente Atiram in Barcelona is een fraai 3-sterren Art Deco hotel, dat onlangs geheel is gerenoveerd. Qua ligging heeft dit hotel een toplocatie: midden op de Ramblas! Daar vindt u het allemaal, van winkels en tapas tot de meest bijzondere straatartiesten. Kom na een dag in de bruisende stad helemaal tot rust in dit prachtig ingerichte hotel, dat van alle gemakken voorzien is. Zo kun je een drankje gaan drinken in het gezellige café of gewoon gaan relaxen op je mooie, comfortabele kamer. Oriente Atiram is de perfecte accommodatie voor een stedentrip of vakantie in de Spaanse hoofdstad!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 3
Aantal nachten: 2
Oriente Atiram
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie