8 daagse vliegvakantie naar Esplai in calella, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Esplai in calella, spanje – Costa Brava

(Update Juli 2022)

Kom op vakantie naar het 3-sterren familiehotel Esplai met een centrale ligging. Het oude centrum van Calella bevindt zich op 10 minuten lopen en het strand ligt op slechts 400 meter afstand, een uitstapje is dus zo gemaakt. Speel een potje biljart of drink een drankje aan de buitenbar. Tijdens warm weer kun je een verfrissende duik maken in het zwembad of onder een parasol de schaduw opzoeken. In de tussentijd kunnen de kinderen zich vermaken in het kinderbad. Het hele gezin kan actief aan de slag dankzij de leuke activiteiten die door het hotel worden georganiseerd. In het 3-sterren Esplai beleef je een tijd om nooit te vergeten. Ga je mee?!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Calella
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Esplai
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar CalellaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie