8 daagse autovakantie naar Suitopia Sol y Mar Suites in calpe, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Suitopia Sol y Mar Suites in calpe, spanje – Costa Blanca

(Update Oktober 2022)

Suitopia Sol y Mar Suites is een luxe 4-sterren hotel in Calpe. Het hotel is direct aan het strand gelegen en bevindt zich tevens in het centrum van Calpe. Ideaal! Beleef een onvergetelijke vakantie met uw familie. Blijf in conditie met het leuke en uitgebreide sportprogramma, terwijl uw kinderen zich vermaken met het gevarieerde entertainmentprogramma in de kinderclub. Geniet van een diner in het hotelrestaurant of drink een verfrissende cocktail in de skylounge op de 29e verdieping. Boek jouw vakantie naar Suitopia Sol y Mar Suites en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Calpe
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Suitopia Sol y Mar Suites
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar CalpeCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie