8 daagse autovakantie naar L Azure in lloret de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar L Azure in lloret de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

L Azure is een luxe en heel nieuw hotel in het bruisende Lloret de Mar, in de buurt van het gezellige centrum. En het is maar 5 minuten lopen naar het strand. In dit mooie hotel is er iets te doen voor de allerkleinsten, tieners en voor alleen volwassenen. Zo vind je boven op het dak een fantastisch infinityzwembad met bar en zonneterras voor adults only. Daarnaast is er nog een ander groot zwembad, een kinderbad en een leuk splashpark met watertoestellen. Ook aan de tieners is gedacht met een teensclub waar ze mee kunnen doen aan leuke activiteiten of gewoon chillen. Voor de wellnessliefhebbers is er een ruim spacenter met onder andere een verwarmd binnenbad. Kortom, een vakantie in hotel L Azure is een waar paradijs voor families en stelletjes!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Lloret De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
L Azure
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Lloret De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie