8 daagse autovakantie naar Blaumar Blanes in blanes, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Blaumar Blanes in blanes, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Op nog geen 100 meter van het zandstrand van Blanes ligt het het fijne Blaumar hotel. Dit 4-sterrenhotel heeft een centrale locatie, met diverse restaurantjes in de omgeving. Het hotel beschikt onder andere over een heerlijk zwembad voor wat verfrissing tijdens de warme zomerdagen. En op het zonneterras kun je prima ontspannen. Wil je extra ontspannen? Bezoek dan eens de spa in zusterhotel Blaucel. Voor de kleintjes is er een speeltuin en kinderbad. Daarnaast organiseert het restaurant show cooking, zo zie je precies wat er allemaal gekookt wordt. Kortom, dit hotel biedt de perfecte faciliteiten voor zowel een vakantie met vrienden als met het gezin!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Blanes
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Blaumar Blanes
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BlanesCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie