Kampaoh Villajoyosa – Alicante – Campings.com

Kampaoh Villajoyosa – Alicante

Kampaoh Villajoyosa ligt in het zuidoosten van Spanje, op 1500 meter van de Middellandse Zee. Geniet van een buitenzwembad met een peuterbad voor kinderen.
De Kampaoh tenten wachten op je voor een rustige vakantie aan zee. Ze zijn comfortabel en goed uitgerust en zullen je verrassen met hun moderniteit. Heb je ooit onder de sterren willen slapen, maar met het comfort van een hotel? Dan zijn de Kampaoh tenten echt iets voor jou!
Je vindt tal van diensten op het terrein, waaronder een bar, restaurant en minimarkt. Op de hele camping kun je gratis gebruikmaken van wifi.

(Update Februari 2024)
Provincie: Alicante
Regio: Valencia
Land: SPANJE
CV-759, Km. 1, 03570 La Vila Joiosa

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Valencia

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie