Camping Los Pinos – Castellon – Campings.com

Camping Los Pinos – Castellon

De camping Los Pinos verwelkomt u in een rustige en vriendelijke omgeving dicht bij de zee, gelegen in Peniscola, toeristisch centrum van de Costa del Azahar in Spanje. Op het terrein zullen jong en oud het buitenzwembad, het peuterbad en de hot tub waarderen.
Je kunt goede tijden delen met vrienden of familie dankzij de sportvelden tot je beschikking of door jeu de boules te spelen.
Het bar-restaurant van de camping is ideaal om tijdens de vakantie te koken en biedt een diner op het terrein. Een Wi-Fi-verbinding is beschikbaar tegen een extra vergoeding.

(Update Mei 2024)
Provincie: Castellon
Regio: Valencia
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Valencia

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *