Lifestyle Hotel Paradise Park Fun – Los Cristianos – Canarische Eilanden- Spanje – dejongintra

Lifestyle Hotel Paradise Park Fun – Los Cristianos – Tenerife

Paradise Park Fun Lifestyle Hotel is een heerlijke plek om jouw welverdiende vakantie door te brengen! Zoals de naam van het hotel al zegt, het is net een paradijs. Het hotel heeft aan alle wensen van alle vakantiegangers gedacht. Erg kindvriendelijk maar ook geschikt voor de rustzoekers dankzij de Only Adult zwembaden. Door de Spaanse bouwstijl heeft dit mooie hotel een gezellige, sfeervolle uitstraling. Kortom vermaak voor jong & oud vindt je zeker bij Paradise Park Fun Lifestyle Hotel.
De klanten die het Paradise Park Fun Lifestyle Hotel bezoeken waarderen vooral de gunstige ligging, vriendelijk personeel en de vele faciliteiten die het hotel aanbiedt. Het eten in het restaurant is divers en de warme gerechten worden voor je neus bereidt door de koks.

(Update Februari 2024)
Plaats: Los Cristianos
Regio: Tenerife – Canarische Eilanden
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Los CristianosTenerife

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten