Hotel H10 Corregidor Boutique Hotel – Sevilla – Spanje Overige- Spanje – dejongintra

Hotel H10 Corregidor Boutique Hotel – Sevilla – Spanje Overige

Prettig hotel gelegen in een van de leukste steden van Spanje. Hotel H10 Corregidor ligt op een rustige plaats op een prima locatie. Zo loop je in een kleine 10 minuten naar Metropol Parasol en ben je in 15 minuten bij de kathedraal. In omgeving zijn meer dan genoeg tapasrestaurants te vinden en Andalusische sfeer in overvloed.
Verblijf in comfortabele kamers die van alle faciliteiten zijn voorzien. Na een lange dag in Sevilla kan je nog een laatste drankje doen in het sfeervolle patio. Gemiddeld beoordeeld met een 9 en hoger door zijn gasten.

(Update Mei 2024)
Plaats: Sevilla
Regio: Spanje Overige – Spanje Overige
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar SevillaSpanje Overige

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *