Spa Sagitario Playa – Cala Blanca – Menorca – Spanje

Spa Sagitario Playa – Cala Blanca – Menorca

Het fijne zandstrand van Cala Blanca ligt op ca. 200 m. Het centrum van Ciutadella met de aantrekkelijke oude stad en de haven is op ca. 4 km afstand.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Plaats: Cala Blanca
Regio: Menorca
Land: Spanje
Verblijf in: Hotel
Aantal sterren: 4 Sterren

Het fijne zandstrand van Cala Blanca ligt op ca. 200 m. Het centrum van Ciutadella met de aantrekkelijke oude stad en de haven is op ca. 4 km afstand.

Goedkope vakantie Spanje: Voor liefhebbers van goudgele stranden, indrukwekkende rotspartijen en kleurrijke dropjes is Spanje de ideale zonvakantie. Het land bevindt zich in het zuidwesten van Europa. Aan alle kanten van het land zijn er vele stranden te vinden. Om te genieten van een heerlijke zonvakantie is de periode van mei tot september het best om een bezoek de brengen aan Spanje. Daarnaast is de Spaanse keuken zeer uitgebreid met onder andere lokale specialiteiten. Ook zijn er verschillende restaurants te vinden in het land die niet alleen plaatselijke en nationale gerechten serveren, waardoor er voor ieder wat wils is. Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.

Bekijk hier alle vakanties van Beachcheck of alle vakanties naar Cala BlancaMenorca

Bron: Beachcheck

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie