Casa La Geria – Uga – Elizawashere

Casa La Geria – Uga

(Update Mei 2024)
Lanzarote – Spanje

Lekker wandelen en de heerlijkste wijnen proeven, dat lijkt me nou echt iets voor jou!’ had eigenaresse Raquel gezegd toen ze vanochtend kwam informeren hoe onze nacht was. Grinnikend keek ik haar aan. Wat kende ze me toch goed! Niet zo gek ook, want ik ben al een aantal keren in Casa El Morro geweest, dat ook van Raquel is en op 1,5 kilometer afstand ligt van hier. Het is al jaren een van mijn favoriete plekken op het eiland. Elke keer weer word ik er in de watten gelegd, niets is Raquel te veel. Ik denk nog vaak terug aan haar yogalessen en hoe ontspannen die waren. Dus toen ik hoorde dat ze een nieuwe finca geopend had, wist ik waar mijn volgende trip naartoe zou gaan. Dat moest ik zien.
Na een kwartier lopen passeren we een wijnboer, die bezig is op zijn druivenplantage. Hij groet ons met een tikje op zijn grote strohoed. ‘Onze eerste stop is Bodega Stratvs,’ roept de gids over zijn schouder, ‘de jongste en modernste bodega uit deze wijnstreek. De technieken zijn zo vergevorderd dat de wijn hier van zeer hoge kwaliteit is. Ook de architectuur van de boerderij en zijn omgeving zijn bijzonder: het past helemaal in het landschap waar we nu doorheen lopen. En op het mooie terras kunnen jullie straks een glaasje proeven.’ Ik kijk opzij en zie ook mijn vriendin Athina glunderen. ‘Mmmmm, ik kan de wijn al bijna ruiken’, zegt ze lachend. Ik lach terug, steek mijn neus in de lucht en snuif de zoete druivenlucht op. De gids versnelt zijn pas. ‘De wijnboer wacht op ons!’

Soort accomodatie: Villa
Plaats: Uga
Regio: Lanzarote
Land: Spanje
Vervoer: Vliegen
afstand tot strand circa 10 kilometer

Aantal sterren: 3 (max 5)

Kids:babybedje,GeneralFacility:televisiehoek.
wi-fi op de kamer (gratis).
bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 7 dagen.
handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week,Regular:televisiehoek.
wi-fi op de kamer (gratis).
bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 7 dagen.
handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week.
babybedje

Kleurrijke privevilla.
Droom weg bij het uitzicht.
Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes.
Veel privacy

Afstand tot strand circa 10 kilometer
Afstand tot centrum: circa 5 kilometer

Eliza was here: Tot rust komen aan het (privé)zwembad van mijn verblijf, nieuwe ontdekkingen doen in één van de vele verborgen stadjes of me elke dag weer laten verrassen door de lokale keuken. Al mijn vakanties zijn verrassend op hun eigen manier. Om dat te garanderen ga ik graag buiten de gebaande paden; zo ben ik altijd op zoek naar adresjes met een bijzonder verhaal, gastvrije eigenaren en ultiem comfort. Dit altijd op een unieke locatie, weg van de massa. Ik deel mijn bevindingen graag met jou, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van een zorgeloze vakantie. Zo vind je gegarandeerd de vakantie die je niet zocht, maar alles is wat je zoekt.

Bekijk hier alle vakanties van Elizawashere of alle vakanties naar UgaLanzarote

Bron: Elizawashere

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *