Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels – San Agustin – Canarische Eilanden- Spanje – dejongintra

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels – San Agustin – Gran Canaria

Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels is een waar paradijs met maar liefst 4 sterren. Er zijn een tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden aanwezig. Neem een duik in de zwembaden en roetsj ontelbare keren van de waterglijbaan. Aan de rand van het zwembad leest u eindelijk dat ene boek uit terwijl de kinderen zich vermaken in het water. Voor de kinderen is er ook een miniclub aanwezig en wordt er geregeld animatie aangeboden. Loop ook eens door de prachtige tuin, een mooi decor voor de vakantiefoto! U verblijft op basis van all inclusive zodat u nergens aan hoeft te denken en optimaal kunt geniet van uw welverdiende vakantie.
Abora Interclub Atlantic ligt op een heuvel wat er voor zorgt dat u een prachtig uitzicht heeft op de oceaan. Neem de trappen naar beneden en u staat zo op het strand. De prachtige ligging, uitstekende service en uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat u een top vakantie tegen moet gaat. Vele gasten hebben al een onvergetelijk

(Update Februari 2024)
Plaats: San Agustin
Regio: Gran Canaria – Canarische Eilanden
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar San AgustinGran Canaria

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten