8 daagse autovakantie naar H10 Delfin in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar H10 Delfin in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Februari 2024)

Het 4-sterren H10 Delfin is speciaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ontspannen plekje op Salou. Overdag kan je hier fantastische zonnen op het dakterras, een verfrissende duik nemen in een van de 3 zwembaden en meedoen aan bijvoorbeeld een lesje Zumba. In de avond kun je ervoor kiezen om te dineren in het hotel of te gaan uit eten in de nabije omgeving. Daarna kun je prima stappen, gaan borrelen in het centrum of je terug trekken naar je comfortabele kamer. Enthousiast geworden? Bekijk dan alvast onze aanbiedingen naar H10 Delfin en beleef een heerlijke tijd in het Spaanse Costa Dorada!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
H10 Delfin
Soort: Hotel
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie