H10 Croma Malaga – Malaga – Andalusie- Spanje – dejongintra

H10 Croma Malaga – Malaga – Costa del Sol

H10 Croma Malaga is een prachtig nieuw hotel middenin de stad Malaga. De fijne ligging en de vele faciliteiten die het hotel aanbiedt maken H10 Croma Malaga een echte aanrader! Zo beschikt het hotel over twee hippe en moderne bars en twee restaurants. Daarnaast is er ook een fitnessruimte aanwezig en heeft het hotel een dakterras met een zwembad. Op die manier kun je een beetje afkoelen tijdens de warme zomerse dagen en geniet je van een schitterend panoramisch uitzicht van de stad!
H10 Croma Malaga ligt op de rand van de wijken Soho en Centro Historico. Door deze ideale ligging kun je eenvoudig beide kanten van de stad ontdekken. De hippe wijk Soho draait om kunst en cultuur. De vele street art maakt de wijk hip en levendig. Centro Historico is volledig het tegenovergestelde hiervan. In deze wijk is de geschiedenis juist nog goed terug te zien door de vele bezienswaardigheden. Door deze ideale ligging valt er al veel op loopafstand vanaf het hotel te ontdekken.

(Update Februari 2024)
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol – Andalusie
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar MalagaCosta del Sol

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie