8 daagse vliegvakantie naar Vincci Malaga in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Vincci Malaga in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Februari 2023)

Het bijzondere 4-sterren Vincci Malaga designhotel heeft een uitstekende ligging aan de promenade van Malaga, tegenover het San Andres-strand. De elegante en comfortabele kamers zorgen voor een ontspannen verblijf. De bar, lounge en restaurant bieden ook plekken waar jij heerlijk kan relaxen onder het genot van een drankje. Wil je het hotel even uit om Malaga te verkennen? Geen probleem! Er zijn voldoende openbaar vervoer opties in de buurt, die jou naar allerlei locaties kunnen brengen. Beleef een fantastische tijd in het 4-sterren Vincci Malaga!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Vincci Malaga
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie