8 daagse vliegvakantie naar Mariposa in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Mariposa in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Februari 2023)

Hotel Mariposa is een romantisch 4-sterren boutique hotel in het centrum van Malaga, in de wijk Soho. Het kleurrijke hotel is voorzien van moderne kamers waar je heerlijk kunt ontspannen na een zonnige dag. Vanuit het hotel ontdek je eenvoudig de stad en diverse bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. Daarnaast kun je ook te voet naar het strand van Malagueta. Een ideale combinatie van stad en strand in één trip! Na een dag sightseeing kun je in de zomermaanden nog genieten van een drankje en mooi uitzicht bij de bar op het dakterras “Le Rooftop 17”. Lijkt jou dit ook zo heerlijk? Boek dan snel een onvergetelijke vakantie naar Malaga!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Mariposa
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie