8 daagse vliegvakantie naar La Baranda in torremolinos, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar La Baranda in torremolinos, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2023)

La Baranda is een kleinschalig, 2-sterren appartementencomplex op een goede locatie in Torremolinos. Na slechts enkele minuten lopen sta je met je voeten in het fijne zandstrand aan de Costa del Sol en ook restaurantjes en winkels bevinden zich in de nabije omgeving. Het aparthotel beschikt over een fijn zwembad en je verblijft in een comfortabele studio of appartement. Je kunt hier heerlijk relaxen, maar ook makkelijk het vertier binnen het centrum van de bruisende stad opzoeken. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon zijn aanwezig in La Baranda!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torremolinos
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
La Baranda
Soort: Appartment
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 2

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorremolinosCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie