8 daagse vliegvakantie naar Ecuador Park in torremolinos, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Ecuador Park in torremolinos, spanje – Costa Del Sol

(Update Juli 2022)

Op maar een paar minuten lopen van het heerlijke strand in Torremolinos ligt het 2-sterren appartementencomplex Ecuador Park. Kom hier even helemaal tot rust! Het gezellige buitengedeelte beschikt namelijk over een fijn zwembad met daaromheen diverse ligbedjes waar je urenlang kunt genieten van het aangename weer waar de Costa del Sol bekend om staat. De comfortabele studio's en appartementen zorgen er daarnaast voor dat je elke avond weer lekker kunt overnachten. Alle accommodaties hebben zelfs een eigen keukentje. Kortom, tijdens een leuke vakantie in Spanje ben je voorzien van uitstekende voorzieningen, een fantastisch klimaat en de zee voor de deur!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torremolinos
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Ecuador Park
Soort: Appartment
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 2

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorremolinosCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie