8 daagse vliegvakantie naar Bajondillo in torremolinos, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Bajondillo in torremolinos, spanje – Costa Del Sol

(Update Juli 2022)

Het 4-sterren aparthotel Bajondillo, in het mooie Torremolinos ligt direct aan het heerlijke strand. Het is toch heerlijk als je uitzicht hebt over de zee vanaf je slaapkamer. De ruime tuin met zwembad en de meerdere faciliteiten maken het de perfecte plek voor een familievakantie . Geniet van het Spaanse zonnetje aan het zwembad terwijl de kids zich vermaken met een leuke sportactiviteit. De avonden zijn gevuld met mini disco's, leuke shows of livemuziek. Pak je koffer maar vast in en geniet van een onvergetelijke vakantie in Costa del Sol!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torremolinos
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Bajondillo
Soort: Appartment
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorremolinosCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie