8 daagse autovakantie naar Sol Marbella Atalaya Park in estepona, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Sol Marbella Atalaya Park in estepona, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2022)

Sol Marbella Atalaya Park is er voor iedereen! Dit 4-sterren hotel in de buurt van Estepona is in het bijzonder geschikt voor families met kinderen en golfliefhebbers. Gezinnen vermaken zich prima bij het Splashpark met waterspeeltoestellen, kinderglijbanen en kinderzwembaden. Ook een speeltuin en een miniclub is er speciaal voor de jongste hotelgasten. Op het gebied van sport heeft Sol Marbella Atalaya Park veel te bieden. Zo is er een multifunctioneel sportveld, zijn veel (water)sporten mogelijk en is er op het hotelcomplex een eigen golfbaan. Een grotere golfbaan vind je op korte afstand. Of je nu jong of oud bent, vervelen zit er niet bij in dit fijne hotel in Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Estepona
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Sol Marbella Atalaya Park
Soort: Hotel
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar EsteponaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie