8 daagse autovakantie naar SENTIDO Benalmadena Beach in benalmadena, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar SENTIDO Benalmadena Beach in benalmadena, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2022)

Op zoek naar een fijne accommodatie in Benalmadena? Sentido Benalmadena Beach is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende SENTIDO keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van SENTIDO Benalmadena Beach voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar SENTIDO Benalmadena Beach en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benalmadena
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
SENTIDO Benalmadena Beach
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenalmadenaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie