8 daagse autovakantie naar IBEROSTAR Malaga Playa in torrox, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar IBEROSTAR Malaga Playa in torrox, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2022)

Dit mooie IBEROSTAR Malaga Playa resort heeft 4 sterren en is gelegen in Torrox, een populaire badplaats aan de Spaanse Costa Del Sol. Het resort bevindt zich erg gunstig ten opzichte van het stadscentrum. Het hotel is direct aan het strand gelegen en er is een bushalte in de buurt. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van het grote zwembad, de heerlijke wellness, het restaurant, verschillende sportfaciliteiten en nog veel meer. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn hier aanwezig. Geniet in een van de 314 comfortabele kamers tijdens je vakantie in IBEROSTAR Malaga Playa!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torrox
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
IBEROSTAR Malaga Playa
Soort: Hotel
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorroxCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie