Rosamar Es Blau – Hotel – Adult Only – Lloret de Mar

Rosamar Es Blau – Hotel

(Update Mei 2024)
Adult Only – Lloret de Mar

Soort accomodatie: Hotel
Plaats: Lloret de Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Vervoer: Vliegen of Eigen Vervoer
afstand tot strand circa 28 kilometer (zandstrand)
Aantal sterren: 4



Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21, in Lloret de Mar, is een charmant hotel alleen voor volwassenen, met een rustige sfeer en op slechts 100 meter van het strand. Het is gelegen in een woonwijk van Lloret, weg van het uitgaansgebied , hoewel op 5 minuten lopen van het centrum van de stad, en heeft gemakkelijke toegang tot de belangrijkste toeristische attracties. 120 nieuwe kamers, verdeeld over 5 verdiepingen, het fitnesscentrum , een buitenzwembad en de Vitality Spa , een gratis service voor klanten die via onze website een reservering hebben gemaakt.

Bovendien werken we, in ons streven naar het verbeteren van de duurzaamheid van het toerisme , momenteel aan het behalen van de Biosfeer- certificering , een alomvattend managementsysteem dat een bedrijfscultuur bevordert die respectvol is voor het milieu en de mensen .

* Toegang gereserveerd voor volwassenen ouder dan 21 jaar.
* Vrijgezellenfeesten zijn niet toegestaan.
* Hotel niet aanbevolen voor groepen jongeren.
* Het hotel ligt in een rustige woonwijk in Lloret de Mar.
* Wij vragen bij het inchecken € 100,- per kamer als borg aan alle jongeren die het receptiepersoneel passend acht. Deze wordt bij het uitchecken gerestitueerd, na bevestiging door de huishoudster.

EXCLUSIEVE VOORDELEN IN HOTEL ROSAMAR ES BLAU ADULTS ONLY +21:
Het nieuwe hotel exclusief voor volwassenen zodat u zonder kinderen kunt genieten van uw vakantie aan de Costa Brava.
Geniet van het comfort van een hotel gelegen op de tweede lijn van het strand en op 5 minuten van het centrum van Lloret de Mar.
Ontspan in een rustig hotel , weg van het uitgaansgebied van Lloret de Mar.
Vergeet uw zorgen in ons Vitality Spa en Gym Center .
Koel af in ons buitenzwembad terwijl u geniet van een drankje in de Pool Snack Bar .
Beleef een unieke ervaring op de kristalheldere waterstranden van de Costa Brava.

Kamers in Hotel Rosamar Es Blau Alleen volwassenen +21
Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 beschikt over 120 kamers , ingericht in een moderne en elegante stijl, ideaal voor een romantisch uitje of een uitje met z’n tweetjes naar Lloret de Mar.
Kom en geniet van het comfort van de kamers alleen voor volwassenen van een nieuw gebouwd hotel en kom tot rust in de bevoorrechte omgeving van de Costa Brava .




Standaard tweepersoonskamer, alleen volwassenen (2 volwassenen)
20 m² – 21 m², 2 volwassenen. De standaard tweepersoonskamer (20-21 m2) is ontworpen voor romantische uitjes en vakanties met je partner in Lloret de Mar. De kamer heeft een kingsize tweepersoonsbed (1,60 m). Er is een maximale capaciteit van 2 personen. Standaard tweepersoonskamer, alleen volwassenen (2 volwassenen) Standaard tweepersoonskamer, alleen volwassenen (2 volwassenen) Standaard tweepersoonskamer, alleen volwassenen (2 volwassenen) Standaard tweepersoonskamer, alleen volwassenen (2 volwassenen) Standaard tweepersoonskamer, alleen volwassenen (2 volwassenen)
Gemeubileerd terras Douche Haardroger Satelliet TV Airconditioning Verwarming Mini koelkast Telefoon Gratis kluis Sneakers Waterkoker Wifi Gratis welkomstwater 24 uur receptie

Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 beschikt over spectaculaire faciliteiten om te genieten van welzijn en ontspanning in de Vitality Spa. Het is een gratis service voor gasten die in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 verblijven en een reservering via onze website hebben gemaakt . Als u via andere portalen reserveert, bedraagt ​​de prijs € 12 /persoon/dag. En als u tijdens uw vakantie voor uw lichaam wilt blijven zorgen en uw sportschoolroutine wilt behouden , ontdek dan alle diensten voor atleten die op u wachten in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 !

Vitaliteitspa
De Vitality Spa is het wellnesscentrum van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 . Het is een verrassende en ontspannende ruimte, uitgerust met een verwarmd binnenzwembad , sauna , hamam , hydromassagebad en een ontspanningsruimte met thermische ligstoelen en douches. Laat u helemaal gaan in de sensatiedoucheruimte , met watervaldouche, 4-seizoenendouche (met geluidstherapie en chromotherapie) en tropische douche.
Jouw hotel met gratis spa in Lloret de Mar. Als u via onze website heeft geboekt , heeft u gratis toegang tot de Vitality Spa . Wij raden u aan uw toegang tot de spa te boeken bij de receptie van het hotel. U heeft de hele dag toegang tot de spa, van 10.00 uur tot 19.00 uur, en er is iemand beschikbaar voor alles wat u nodig heeft met betrekking tot de spa. Daarnaast vindt u in de spa ook kleedruimtes met douches en water tot uw beschikking.



Behandelingen en massages: Onder de diensten die wij u aanbieden in de Vitality Spa vindt u een ruime catalogus aan behandelingen en massages waardoor u zich als nieuw zult voelen! Kies uit ons aanbod lichaamsverzorgingsbehandelingen , gezichtsschoonheid , aromatherapiebehandelingen of therapeutische massages en laat u van 30 tot 90 minuten verwennen in de Vitality Spa van Hotel Rosamar & Spa en Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21. U vindt behandelingen en massages voor alle smaken: exfoliërende , hydraterende , ontspannende behandelingen en massages met honing , chocolade , zeewier , modder , vulkanische stenen , bamboestokken of zeeschelpen. Van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur, met prijzen vanaf € 45 , reserveer tijdens uw vakantie wat tijd om voor uzelf te zorgen en te ontspannen . Boek uw behandeling vooraf tijdens het aankoopproces van uw vakantie op de website.

Gezichtsbehandelingen: Bij Rosamar Hotels willen we u een uitzonderlijke spa-ervaring bieden die uw welzijn verbetert en uw schoonheid verbetert. Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 biedt een breed scala aan gezichtsbehandelingen zodat u zich meer ontspannen en verjongd voelt. Behandelingen van 70 minuten voor verschillende huidtypes (vette, gevoelige, acne-gevoelige), reinigende, hydraterende, revitaliserende, anti-aging, verstevigende en chocotherapiebehandelingen. Boek uw behandeling via onze officiële website en mis de mogelijkheid om uzelf te verwennen niet!

Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 heeft een buffetrestaurant dat de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren, en de Pool Snack Bar waar u op warme zomerdagen snacks en frisdranken kunt drinken terwijl u in het zwembad zwemt. Mis ook de keuken van het Avi Pere Restaurant Grill niet , of de ambachtelijke ijsjes in het Café Ferretti Restaurant !

Hoofdbuffetrestaurant: Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 heeft een aangenaam buffetrestaurant gespecialiseerd in mediterrane en internationale gerechten voor lunch en diner . Daarnaast zijn wij er door de dagelijkse showcooking en bereiding met verse en lokale producten zeker van dat u optimaal van uw maaltijden zult genieten. Mis ook het ontbijtbuffet met heerlijke broodjes, gebak, koekjes, vers fruit… niet.
Het Main Buffet Restaurant biedt dagelijks een kookshow en biedt ook elke dag een vegetarische hoek. Daarnaast heeft het een themahoek die elke dag varieert. Afhankelijk van de dag van de week vindt u onder meer : ​​een buffet met lokale kazen of worstjes , een assortiment hamburgers , een chocoladefontein of een tapasbuffet . Een restaurant waar je je zeker niet zult vervelen!

Snackbar bij het zwembad: Op het terras bij het zwembad van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 vindt u de Pool Snack Bar , een informele bar waar u op elk moment van de dag tijdens het zonnebaden snacks kunt nuttigen of een ijsje kunt proeven. U kunt ook de hele dag genieten van drankjes, frisdranken of sappen om uzelf op te frissen en te blijven genieten van de zomerse temperaturen aan de Costa Brava .

Restaurantgrill Avi Pere: Restaurant Grill Avi Pere is een gezellig restaurant voor het diner op zomeravonden. Het bevindt zich in Hotel Rosamar & Spa , op een paar meter van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21. Proef hun gevarieerde menu met salades, gegrild vlees en vis op het terras en geniet van een fantastische avond in Lloret de Mar. De betaling voor deze dienst gebeurt apart, aangezien deze niet is inbegrepen in de verblijfsregimes. Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren. *Restaurant geopend van ongeveer juni tot september.

Café Ferretti Restaurant: Het Café Ferretti Restaurant is een ideale cafetaria voor zomermiddagen in Lloret de Mar : Italiaanse pizza’s , heerlijke pannenkoeken om je vingers bij af te likken, ambachtelijk ijs voor alle smaken, koffie , cappuccino , sappen , slushes , Frappés , smoothies … De beste variëteit van aanbod voor alle smaakpapillen! Daarnaast biedt het restaurant afhaalmaaltijden aan voor bestellingen die rechtstreeks in de winkel worden geplaatst (bezorging wordt niet aangeboden en telefonische bestellingen worden niet geaccepteerd).

Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 beschikt over faciliteiten die zijn aangepast aan alle atleten , vooral degenen die van Lloret de Mar willen genieten per fiets , wandelen of zwemmen. Ons hotel, dat superieure 4-sterrendiensten biedt , is zo voorbereid dat u tijdens uw wandel- , fiets- of zwemvakantie in open water niets mist!



Het allerbelangrijkste tijdens uw fietsvakantie is juist uw fiets . Om deze reden hebben we in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 een afgesloten kooi in onze garage die 24 uur per dag toegankelijk is.
De kooiservice voor groepen is alleen op aanvraag beschikbaar in het laagseizoen en heeft de volgende prijs:
– Van 17/05/2024 tot 24/09/2024 (beide inbegrepen) en zaterdag –> € 45 /dag per groep.
– De rest van het seizoen –> €30 /dag per groep.
*Voor deze service raden wij u aan vooraf te reserveren.
Komt u niet met een groep, dan kunt u de fiets op de kamer stallen of een gezamenlijke ruimte huren in een kooi op de overdekte parkeerplaats. Prijzen zijn als volgt:
– Van 17/05/2024 tot 24/09/2024 (beide inbegrepen) en zaterdag –> € 24 /dag.
– De rest van het seizoen –> € 18 /dag.

Mini-fietswerkplaats: Om ervoor te zorgen dat u uw fiets altijd klaar heeft staan , beschikt Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 over een werkplaatsruimte zodat u uw fiets comfortabel kunt reinigen , onderhouden of repareren zodra u bij het hotel aankomt.

Fietsverhuur en reserveonderdelen: Als u liever lichter reist, werken wij samen met bedrijven gespecialiseerd in fietstoerisme in Lloret de Mar om u fietsverhuur aan te bieden op basis van uw behoeften: MTB , racefietsen , elektrisch. En voor het onvoorziene kunt u ook reserveonderdelen kopen .

Route-informatie: En als u meer informatie over de routes nodig heeft , vraag het ons! Wij kennen het gebied perfect en kunnen u informeren over de beste route aangepast aan uw niveau of behoeften. Daarnaast kunnen wij u voorzien van topografische kaarten van de regio.

Speciale menu’s voor atleten: In Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 geven we niet alleen om uw rust, maar willen we ook dat u goed eet tijdens uw dagen van fysieke inspanning. Vraag ons naar onze gezonde en energieke menu’s , ontworpen voor atleten.

Sportschool: Wij weten dat het belangrijk voor u is om ook tijdens uw vakantie in vorm te blijven. Daarom vindt u in het fitnesscentrum van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 de hele dag fitnessapparaten : hometrainers, spinningfietsen, elliptische machines, loopbanden en krachtmachines. De openingstijden van de sportschool zijn van 07.00 uur tot 23.00 uur en u dient de toegangskaart op te halen bij de hotelreceptie of de Vitality Spa . Kom genieten van de gratis fitnessruimte !

Sportactiviteiten (in het Rosamar Hotel & Spa): Als u in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 verblijft, kunt u geheel gratis genieten van sportactiviteiten in Il Giardinetto van Hotel Rosamar & Spa . We bieden tot half oktober buik- en stretchinglessen, hypopressie- en stretchinglessen, Pilates, total body, GAP, Zumba, Latin dans en cardiotoning aan, alleen voor personen ouder dan 16 jaar. Blijf in vorm tijdens je vakantie met het beste uitzicht op het strand van Lloret de Mar!



In Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 hebben we 120 kamers en alle noodzakelijke diensten en faciliteiten om u een unieke ervaring in Lloret de Mar te bieden.
Naast het Avi Pere Grill Restaurant (gevestigd in het Rosamar Hotel & Spa ) kunt u genieten van een gevarieerd gastronomisch aanbod , met een themabuffet met mediterrane en internationale gerechten.
Het hotel heeft ook een tuin en een zwembadgedeelte met de Pool Snack Bar , waar u kunt ontspannen en zonnebaden op de ligstoelen.
Er zijn ook het Gym Center en de Vitality Spa -ruimtes voor volwassenen, met een verwarmd zwembad en andere diensten.
En als u in de stemming bent voor plezier, mis dan de entertainmentevenementen in het Rosamar Hotel & Spa niet , met shows en livemuziek 7 dagen per week, het hele seizoen!

Online check-in: Ons doel is uw comfort, daarom hebben we een eenvoudiger en veiliger incheckproces gecreëerd. Gelieve online in te checken voor uw aankomst in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 . U kunt vanaf elke plek en elk apparaat comfortabel inchecken bij het hotel. Wij wachten op u in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 !

Restaurant, buffet en bar
Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 heeft een buffetrestaurant met mediterrane en internationale gerechten , evenals dagelijkse kookshows tijdens lunch en diner.
De hoofdbar van het hotel serveert snacks, ijsjes, alcoholische en non-alcoholische dranken en sappen.
Het beschikt over een buitenterras waar u drie avonden per week kunt genieten van livemuziek .
Daarnaast wordt op vrijdagavond de nacht van de tropische mojito’s gevierd en één keer per week de nacht van de gin-tonics , gemaakt met onder meer Premium Gins (paprika en aardbei, hibiscusbloem en komkommer).
Denk niet twee keer na en kom genieten van de zomeravonden met al je zintuigen en in het beste gezelschap.

Vitaliteitspa: Neem een ​​pauze in de spa van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 : de Vitality Spa . Het is een wellnesscentrum voor volwassenen met een verwarmd binnenzwembad , sauna , hamam , hydromassagebad en ontspanningsruimte met thermische ligstoelen en douches. De Vitality Spa is een gratis service voor gasten die in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 verblijven en een reservering via onze website hebben gemaakt . Als de reservering via andere portals wordt gemaakt, bedraagt ​​de prijs € 12 per persoon per dag.

Sportschool: Wij weten dat het voor u belangrijk is om ook tijdens uw vakantie in vorm te blijven. Daarom vindt u in het fitnesscentrum van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 de hele dag fitnessapparaten : hometrainers, spinningfietsen, elliptische machines, loopbanden en krachtmachines. De openingstijden van de sportschool zijn van 07.00 uur tot 23.00 uur en u dient de toegangskaart op te halen bij de receptie van het hotel of bij de Vitality Spa . Kom genieten van de gratis fitnessruimte !

Live muziek: Geniet van de beste livemuziek in Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 . Elke maandag, woensdag en vrijdag om 19.30 uur naast de bar achter de hotelreceptie. Laat je meeslepen door het ritme en kom genieten van onze live optredens!

Entertainment (in het Rosamar Hotel & Spa): In de Danszaal van het Rosamar Hotel & Spa brengt u magische nachten door met livemuziek en professionele shows . U hoeft zich geen enkele nacht te vervelen! Elke avond van de week organiseren wij een andere show! Muziekgroepen, DJ, flamenco, magie… U kunt de programmering raadplegen aan de receptie.

Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 heeft een buitenzwembad, ideaal om af te koelen tijdens de heetste uren van de dag, en een aangenaam solariumterras, ideaal om te zonnebaden op de ligstoelen. Handdoekenservice voor bij het zwembad. Rust uit onder een parasol terwijl u geniet van een drankje van de Pool Snack Bar .

Parkeren: Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 beschikt over betaald parkeren voor uw auto.
De parkeerplaats bevindt zich in hetzelfde hotel, is binnen en wordt niet bewaakt . Voorafgaande reservering vereist . Plaats volgens beschikbaarheid.
Prijs binnengarage ( maximale hoogte van 2 meter en met twee parkeerplaatsen om elektrische auto’s op te laden ):
Van 28/03/2024 tot 31/03/2024 en van 17/05/2024 tot 24/09/2024 (beide inbegrepen) en elke zaterdag van het seizoen –> prijs € 25 /dag.
Rest van het seizoen –> prijs € 20 /dag.

Diensten voor atleten: Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 beschikt over faciliteiten die zijn aangepast aan alle atleten , vooral degenen die van Lloret de Mar willen genieten op de fiets , wandelen of zwemmen : van fietskooien tot een ruimte waar u het onderhoud van uw fiets kunt doen. Daarnaast vindt u de Vitality Spa , een vrije ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen na een dagje sporten.

Luchthaventransferservice: In Hotel Rosamar Es Blau Adults Only zorgen wij voor elk detail van uw ervaring. Daarom werken we samen met een externe luchthaventransferservice om ervoor te zorgen dat uw reis zorgeloos verloopt. Wij werken samen met een bedrijf gespecialiseerd in transport dat een comfortabele transfer garandeert van en naar de luchthavens van Girona , Barcelona en Reus .
Reserveer vooraf via deze link en geniet vanaf het begin van een stressvrije vakantie aan de Costa Brava .

Het terras: Hotel Rosamar Es Blau heeft een terras op de vijfde verdieping van het gebouw, waar u kunt ontspannen, zonnebaden of lezen op onze ligstoelen en banken .



Aanbiedingen van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 in Lloret de Mar: Geniet tegen de beste prijs van een uitje of een charmante vakantie met z’n tweeën of met vrienden aan de Costa Brava , met de speciale aanbiedingen en arrangementen van Hotel Rosamar Es Blau Adults Only +21 in Lloret de Mar !

Bekijk hier alle aanbiedingen voor Rosamar Es Blau bij SOLMAR

Bekijk hier alle aanbiedingen voor Rosamar Es Blau bij Sunweb

Bekijk hier alle aanbiedingen voor Rosamar Es Blau bij Prijsvrij

Bekijk hier alle aanbiedingen voor Rosamar Es Blau bij D-Reizen

Bron: Rosamar Es Blau website

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Eén gedachte over “Rosamar Es Blau – Hotel – Adult Only – Lloret de Mar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten