Hotel H10 Casanova – Barcelona – Catalonie- Spanje – dejongintra

Hotel H10 Casanova – Barcelona – Costa Brava

Echte aanrader! Op een ideale locatie dichtbij de wijk Eixample en Placa de Catalunya. Door de centrale ligging van het H10 Casanova hotel kun je gemakkelijk alle prachtige bezienswaardigheden van Barcelona bezoeken. Op het dakterras kun je een heerlijk drankje aan de bar drinken terwijl je ondertussen kunt genieten van een schitterend uitzicht van de stad. Daarnaast kun je ook even een duik nemen in het zwembad dat zich op het dakterras bevindt. De comfortabele kamers zijn modern ingericht en perfect om weer even tot rust te komen.
Positieve reviews door zijn gasten. Dit komt o.a. door het mooie dakterras met bar en zwembad. Daarnaast wordt het hotel erg gewaardeerd door de uitstekende service. Tevens zorgt het gastvrije en vriendelijk personeel voor een zeer prettig verblijf in het H10 Casanova hotel.

(Update Februari 2024)
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava – Catalonie
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BarcelonaCosta Brava

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie