Barcelona Sants S3 – Barcelona – Catalonië

Barcelona Sants S3

(Update Juli 2022)

Kenmerken

    In het noordoosten van Spanje ligt Barcelona, de hoofdstad van Catalonie, bekend door haar cultuur, klimaat en atmosfeer. De nieuwe residentie Pierre et Vacances Barcelona Sants is gelegen op 2 km afstand van het centraal station Barcelona Sants en binnen 20 minuten bent u met de metro in het historische hart van de stad. De residentie beschikt over 49 gezellige appartementen voorzien van airconditioning.

Uw residentie

De residentie is gelegen in het Sants District, 2 km van het centraal station Barcelona Sants en binnen 20 minuten bent u met de metro in het historische hart van de stad. Pierre et Vacances Barcelona Sants ligt slechts 500 meter van het beroemde Camp Nou, het thuisstadion van FC Barcelona en het Catalaans voetbalelftal. Camp Nou werd geopend in 1957 en het is met een capaciteit van 99.354 plaatsen het grootste Europese voetbalstadion. De residentie Barcelona Sants is nieuw, geopend in augustus 2012 en beschikt over 49 gezellige appartementen met airconditioning., verdeeld over 8 verdiepingen en heeft 2 liften. Opmerking: De residentie heeft geen eigen parkeergelegenheid. (Betaalde garage op 600 m van de residentie)

Barcelona Sants S3 – Barcelona – Catalonië:
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Barcelona
Provincie: Catalonië Costa Brava
Land: Spanje
Huisdieren toegestaan: Ja
Ligging op Vakantie Park:
Aantal sterren (max.5): 3

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig: Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. U kunt hier dus prima uw vakantiewoning in Spanje boeken.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Bungalow.net of alle vakantiewoningen in BarcelonaCataloniëCosta Brava

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie