8 daagse vliegvakantie naar San Eloy in tossa de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar San Eloy in tossa de mar, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2023)

San Eloy is een 2-sterren appartementencomplex in het Spaanse plaatsje Tossa de Mar. Bij aankomst waan je je meteen in Middeleeuwse sferen dankzij de vestigingsmuren en de uitkijktoren. En de talloze faciliteiten zoals bijvoorbeeld drie zwembaden, een speeltuin, tennisbaan en een uitgebreid entertainmentprogramma zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt voor een fijn verblijf. Voor een dagje strand kun je gebruik maken de shuttlebus. Fijne vakantie!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Tossa De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
San Eloy
Soort: Aparthotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 2

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Tossa De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie