8 daagse vliegvakantie naar Madanis in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Madanis in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Juli 2022)

Madanis is een fijn 4-sterren appartementencomplex gelegen in het prachtige Barcelona. De appartementen bieden een comfortabel verblijf nabij Camp Nou (het stadion van FC Barcelona) en vlakbij het stadscentrum. Tijdens je verblijf kan kan je 's ochtends heerlijk ontbijten in het bijbehorende naastgelegen hotel of een drankje drinken in de bar. Kom na een dag in deze bruisende stad heerlijk tot rust in één van de volledig uitgeruste appartementen. Beleef een geweldige vakantie of stedentrip in Barcelona in aparthotel Madanis!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Madanis
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie