8 daagse autovakantie naar H10 Catalunya Plaza in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar H10 Catalunya Plaza in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2024)

Gelegen op Plaza Catalunya, in het hart van Barcelona, vind je het 3-sterrenhotel H10 Catalunya Plaza. Deze moderne accommodatie is perfect voor een gezellige stedentrip! Begin je dag met een lekker ontbijtje in het hotel en ga daarna de Sagrada Familia bewonderen, shoppen op de Ramblas of een paar uurtjes zonnen op het strand. Tijdens goed weer kun je genieten van verfrissende drankjes op de buitenplaats. Verder overnacht je in een comfortabele kamer en staat het vriendelijke personeel elke dag weer voor je klaar. Zin in een weekendje weg naar Barcelona? Boek dan meteen jouw verblijf in H10 Catalunya Plaza en vlieg naar deze mooie stad in Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
H10 Catalunya Plaza
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie