3 daagse stedentrip naar Melia Barcelona Condal Mar in barcelona, spanje – Prijsvrij

3 daagse stedentrip naar Melia Barcelona Condal Mar in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Wat maakt een stedentrip naar Barcelona nog beter? Een fantastisch hotel met een dakterras en zwembad. Zo kan je na een gezellig dagje in de bruisende stad prima tot rust komen op een ligbedje en zo nu en dan een verfrissende duik nemen in de pool. Het prettige 4-sterren Melia Barcelona Condal Mar in Spanje heeft zelfs een sauna en een fitnessruimte. Mocht je graag een dagje in het hotel verblijven dan is er zeker genoeg te doen. Begin de dag eerst met een uitgebreid ontbijt in het restaurant of geniet van een lekker lokaal ontbijt in de nabije omgeving. Daarna is de keuze aan jou, chillen in het hotel of de must-sees van Barcelona gaan ontdekken zoals de Sagrada Familia. Of je gaat zonnen op het strand. Klinkt perfect toch!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 3
Aantal nachten: 2
Melia Barcelona Condal Mar
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie