Villa- Orion – Javea – Costa Blanca

Villa- Orion

(Update Juli 2022)

De villa in Javea heeft vier slaapkamers en is geschikt voor acht personen.   
De villa is mooi, ruim en heeft een oppervlakte van 200m2. U heeft uitzicht over de berg en de tuin.
Het staat 5km van El Arenal zandstrand, 13km van Ja¡vea golfbaan, 4km van de supermarkt, 100km van Alicante vliegveld, 4km van het busstation.       
Het huis staat in een rustige buurt in een woonwijkencomplex.   
Het gemeenschappelijke gebied van Javea heeft de vorm van een maan, en ligt tussen de kapen van Gata en La nao. Het is een gebied van 68.4 km².  De coordinaten zijn 38º 47′ 40” North en 0º 9′ 90” East. De kust van Javea vormt een gevarieerd landschap, uitgestrekt over een lengte van 25km. In het algemeen  is het land heel ongelijk. De vlakke delen bestaan uit alluviale afzettingen, vruchtbare gronden, ideaal voor het groeien van druiven, noten, olijven en sinaasappels. Het bergachtig gebied is bedenkt met uitgestrekte pijnboombossen. Het klimaat van Javea is net als de rest van Costa Blanca door een gematigd klimaat; de Montgo berg beschermd tegen de koude van de winter en de brieswind tempert de hitte in de zomer. De gemiddelde temperatuur het hele jaar door is 16,5 graden.

Villa- Orion – Javea – Costa Blanca:
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Javea
Provincie: Costa Blanca
Land: Spanje
Huisdieren toegestaan: Ja
Ligging op Vakantie Park:
Aantal sterren (max.5): 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig: Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. U kunt hier dus prima uw vakantiewoning in Spanje boeken.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Bungalow.net of alle vakantiewoningen in JaveaCosta Blanca

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie