Hotel H10 Porto Poniente – Benidorm – Costa Blanca- Spanje – dejongintra

Hotel H10 Porto Poniente – Benidorm – Costa Blanca

Hotel H10 Porto Poniente is een van de nieuwste hotels van de keten H10, welke bekend staat om de goede kwaliteit en service.
De locatie direct aan de boulevard bij het Poniente strand en op enkele minuten lopen van het gezellige oude centrum is uiteraard al een stokpaardje van dit van hotel.
Vanaf het dakterras heeft u een fraai uitzicht over strand en zee.
Het hotel is sfeervol en trendy ingericht en beschikt over een spa met binnenbad en sauna. Daarnaast zijn er twee zwembaden, 1 voor gezinnen op de 5e etage met kinderbad en 1 alleen toegankelijk voor volwassenen (18+) op de 7e verdieping.
Er zijn ook twee bars waar u van een drankje kunt genieten. De kamers zijn modern en stijlvol ingericht en van alle comfort voorzien.
Een echte aanrader voor uw vakantie naar het bruisende Benidorm!

(Update Februari 2024)
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca – Costa Blanca
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie