8 daagse vliegvakantie naar Terralta in benidorm, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Terralta in benidorm, spanje – Costa Blanca

(Update Juli 2022)

Op zoek naar een ontspannen vakantie naar Benidorm? Dan is het 3-sterren appartementencomplex Terralta een goede keuze. Dit hotel heeft een leuk ingerichte tuin met een zwembad en een terras. Met name door de goede prijs-kwaliteitverhouding, de fijne appartementen en de kindvriendelijkheid heeft dit complex vele tevreden gasten. Daarnaast verblijf je in de buurt van het fijne strand en het gezellige centrum. Ga dus lekker vakantie vieren in Terralta en beleef een heerlijke tijd onder de Spaanse zon!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Terralta
Soort: Appartment
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie