8 daagse vliegvakantie naar Melia Alicante in alicante, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Melia Alicante in alicante, spanje – Costa Blanca

(Update Februari 2023)

Gelegen direct aan de haven in het mooie Alicante vind je het 4-sterrenhotel Melia Alicante met een adults only gedeelte. Je kan de hele dag spenderen in deze mooie stad, of je gaat heerlijk zonnebaden op het terras met zwembad. Er is ook een adults only infinityzwembad met fantastisch uitzicht over zee. Daarnaast is het goed toeven in een van de 4 restaurants die onder andere lekkere Mediterrane gerechten serveren. Wat dacht je van een ontbijtje terwijl je de mooie omgeving in je opneemt? En als je met de kinderen op vakantie komt dan biedt het hotel in het hoogseizoen een leuke miniclub. Hotel Melia Alicante is perfect als uitvalsbasis om Alicante te ontdekken of om een heerlijk weekje vakantie te vieren aan het zwembad!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Alicante
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Melia Alicante
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar AlicanteCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie