8 daagse vliegvakantie naar Magic Natura Animal Waterpark en Polynesian Resort in benidorm, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Magic Natura Animal Waterpark en Polynesian Resort in benidorm, spanje – Costa Blanca

(Update Juli 2022)

Heb jij altijd al eens vakantie willen vieren met wilde dieren om je heen? Hoe cool! En het kan in het 4-sterren Magic Natura Animal Waterpark en Polynesian Resort in Benidorm aan de Costa Blanca. Wat dacht je van olifanten, herten, uilen, tijgers en nog veel meer dieren. En ook word je nog eens omringd door exotische planten, kan je eindeloos roetsjen en zwemmen in het aquapark met vele water glijbanen en uitgebreid eten. Terwijl de kinderen zich vermaken in de kidsclub, game room of meedoen aan het animatieprogramma kun jij bijkomen op je ligbedje, genieten van een verfrissend drankje of ontspannen in de spa. Oh, er is zoveel te beleven en te ontdekken in het Magic Natura Animal Waterpark en Polynesian Resort! Wanneer vertrekken jullie?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Magic Natura Animal Waterpark en Polynesian Resort
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie