8 daagse vliegvakantie naar Levante Club in benidorm, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Levante Club in benidorm, spanje – Costa Blanca

(Update Oktober 2022)

Levante Club is een net 3-sterren appartementencomplex met een rustige en vriendelijke atmosfeer en een fijne ligging in Benidorm. Je wandelt namelijk binnen een paar minuten naar het strand en in de buurt vind je diverse restaurantjes. Tijdens de warme zomerdagen kun je urenlang genieten op een ligbedje. Ondertussen vermaken de kinderen zich in het buitenzwembad of in de speelruimte. Er is ook een binnenbad dat in de winter wordt verwarmd. De modern ingerichte appartementen zijn voorzien van alle gemakken, zo voel je je meteen helemaal thuis. Voor een leuke familievakantie verblijf je in het Levante Club aparthotel! Wie gaat er allemaal mee?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Levante Club
Soort: Aparthotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie