8 daagse vliegvakantie naar El Plantio Golf Resort in alicante, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar El Plantio Golf Resort in alicante, spanje – Costa Blanca

(Update Juli 2022)

El Plantio Golf Resort is een luxe 4-sterren appartement in Alicante. Dit schitterende resort, omgeven door prachtige tuinen, is perfect voor golfliefhebbers en beschikt over twee golfbanen. Maar ook als je geen golfer bent zal je je hier ongetwijfeld vermaken. Zo kan je lekker zonnen bij één van de buitenzwembaden of heerlijk eten in het restaurant. Boek jouw vakantie naar El Plantio Golf Resort en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Alicante
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
El Plantio Golf Resort
Soort: Appartment
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar AlicanteCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie