8 daagse vliegvakantie naar Brisa in benidorm, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Brisa in benidorm, spanje – Costa Blanca

(Update Oktober 2022)

Hotel Brisa ligt aan de promenade van het Levante strand, aan de rustige Rincon de Loix in Benidorm. De aangename sfeer en het vriendelijke personeel zorgen voor veel enthousiasme bij haar gasten. Het hotel beschikt over verzorgde, nette kamers met airconditioning. Voorzieningen als een zwembad met zonneterras maken je verblijf extra aangenaam.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benidorm
Regio: Costa Blanca
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Brisa
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenidormCosta Blanca

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie