Odissea Park – Barcelona – Campings.com

Odissea Park – Barcelona

Het Aparthotel Odissea Park ligt op honderd meter van het strand en aan de mooie promenade van Santa Susanna, op 5 minuten lopen van het trein- en busstation met rechtstreekse verbindingen naar Barcelona en Girona. Het verwelkomt u in een familiaire sfeer voor een vakantie van zon, strand en natuur. De camping heeft een zwembad. Ter plaatse heeft u direct toegang tot het strand.
Tijdens uw verblijf in Aparthotel Odissea Park heeft u altijd iets om uw dag door te brengen. U kunt de toeristische stadjes Malgrat de Mar en Pineda de Mar bezoeken om de plaatselijke cultuur en producten te ontdekken. Het hotel biedt ook een breed scala aan natuurgerelateerde activiteiten en entertainment. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan zee om hun passie te beoefenen. U kunt ook op het strand blijven om uw bruine kleur te perfectioneren.
Het Aparthotel Odissea Park heeft een snackbar met meeneemgerechten en koude dranken. Het hotel biedt lunch, een buffet en cocktails. Voor degenen die

(Update Mei 2024)
Provincie: Barcelona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *