L’Escala Resort – Girona – Campings.com

L’Escala Resort – Girona

L’Escala Resort is genesteld in de stad Costa Brava, Catalonie. Het is de belangrijkste bestemming voor een onvergetelijke vakantie in een natuurlijke en groene omgeving. Er zijn buitenzwembaden op het terrein voor u om van het zwemplezier te genieten.
L’Escala Resort biedt een gevarieerd animatieprogramma. Een golfbaan is beschikbaar op het terrein om uw favoriete sport te beoefenen. Geniet van een rit te paard terwijl u de schoonheid van het landschap bewondert. Voor watersportliefhebbers is er kajakken. U kunt ook fietsen huren om een tochtje te maken. De kleintjes kunnen zich vermaken in de Kids Club.
U kunt tijdens uw vakantie gebruik maken van de vele faciliteiten die L’Escala Resort u biedt. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Een wasmachine en een minibar zijn ter plaatse beschikbaar.

(Update Mei 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *