Kampaoh Esponellà – Girona – Campings.com

Kampaoh Esponellà – Girona

Kampaoh Esponellà ligt in het noorden van de wijk Pla de l’Estany, dicht bij Banyoles, aan de oever van de rivier. Girona, Figuere, la Garrotxa en de Costa Brava liggen op slechts een paar kilometer afstand. Er zijn ook twee zwembaden op het terrein.
De camping biedt een scala aan activiteiten, waaronder kajakken, vissen, minigolf en jeu de boules. Kinderen kunnen deelnemen aan de miniclub of spelen in de speeltuin.
Camping Esponellà heeft een bar-restaurant waar klassieke seizoensgerechten worden geserveerd. Er is ook een kleine kruidenierswinkel.

(Update Mei 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE
Carr. de Banyoles, a, Km. 8, 17832 Esponellà, Girona, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *