Kampaoh Costa Dorada – Tarragona – Campings.com

Kampaoh Costa Dorada – Tarragona

Kampaoh Costa Dorada is ideaal gelegen aan de rand van het strand van Torredembarra. De camping heeft een eigen buitenzwembad. Leuk om te weten. je kunt verschillende dobbers huren waarmee je de zee op kunt.
Er zijn tal van activiteiten en animaties op de camping. Je kunt gebruikmaken van de sportvelden, tafeltennistafels, watersportcentrum en animatie voor kinderen en volwassenen.
Er zijn ook een aantal diensten, te beginnen met het bar-restaurant en de supermarkt. Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen, fietsverhuur, een tv-ruimte en wasserette, om er maar een paar te noemen.

(Update Mei 2024)
Provincie: Tarragona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE
Km. 1.181, Avinguda de la Gavina, Platja Creixell N-340, 43839 Creixell, Tarragona, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *