Golf Beach Apart-Hotel – Girona – Campings.com

Golf Beach Apart-Hotel – Girona

Het Golf Beach Apart-Hotel ligt in het midden van de Costa de Brava, dicht bij het strand en op 4 km van het centrum van het middeleeuwse dorp Pals. Hier heeft u de mogelijkheid om het land van de Baix Empord te ontdekken. U kunt ook genieten van het grote buitenzwembad met een klein kinderbadje.
Het Golf Beach Apart-Hotel doet er alles aan om uw verblijf aangenamer te maken. Maak gebruik van alle vrijetijds- en sportfaciliteiten die tot uw beschikking staan. golf en wateractiviteiten. Het hele jaar door worden verschillende sportieve en culturele activiteiten georganiseerd. Er is een binnen- en buitengedeelte voor kinderen. Fietsliefhebbers kunnen fietsen huren.
Wat diensten betreft, biedt het Golf Beach Apart-Hotel diverse faciliteiten. Er zijn zelfbedieningswasmachines. U kunt gebruik maken van de wifi-verbinding om uw mooie foto’s of vakantieherinneringen te delen met uw vrienden en familie.

(Update Februari 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie