Comptat Sant Jordi Appart’hotel – Girona – Campings.com

Comptat Sant Jordi Appart’hotel – Girona

Gelegen op 150m van het strand, een van de mooiste baaien van de Costa Brava, La Cala de la Bella Dona, 900m van het centrum van Platja D’Aro.
De 167 appartementen zijn ideaal voor gezinnen of koppels, ze zijn volledig uitgerust met airconditioning, satelliet-tv, terras, slaapkamer en slaapbank in de woonkamer.
Het restaurant biedt uitzicht op zee, op het zomerterras kunt u genieten van een aperitief en een uitstekende service voor lunch en diner. Het complex heeft een goed onderhouden speeltuin en organiseert activiteiten voor kinderen (tijdens het zomerseizoen). Buiten zijn er twee zwembaden, een voor volwassenen (20×13) en een voor kinderen (10×6) in de open lucht tijdens het seizoen. Grote supermarkt, 24-uurs receptie, TV lounge, self-service wasserette (met ticket) Avond entertainment voor volwassenen. Prepaid internetzone voor gasten.
Buiten parkeren (optioneel met toeslag) afhankelijk van beschikbaarheid en directe betaling. Huisdieren toegestaan (max 6 kg en directe

(Update Februari 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie